Miljøbevidst emballagevirksomhed

Miljøbevidst emballagevirksomhed

J. Myhre ApS og bæredygtighed går hånd i hånd.

Bæredygtighed og miljø

Hos J. Myhre ApS er en miljøbevidst emballagevirksomhed, som er bevidste og fokuserede på begrebet bæredygtighed. Vi er miljøbevidste og leverer derfor mange emballageløsninger, hvor genstanden har været genbrugt, og hvor vi enten har vasket emballagen eller skiftet dele ud på en beholder. 

På den ene side har vi emballage til rådighed, hvor vi kan indsamle og genbruge vores emballagetyper, og på den anden side kan vi selv producere og destruere genanvendelig emballage på egen fabrik. 

Sidste år købte vi nye, moderne maskiner, der udelukkende er elektriske, hvor disse maskiner bruger en tredjedel strøm af de maskiner, vore konkurrenter benytter sig af.

Vi er dermed en virksomhed, der har stor fokus på energioptimering, fleksibilitet og omkostningseffektivitet. 

Emballage af genbrugte fiskenet

J. Myhre ApS har i samarbejde med REMA 1000 og Plastix lavet et projekt, hvor vi fokuserede på bæredygtighed. Her lancerede REMA 1000s eget mærke en emballage til deres maskinrens, og denne mørkegrønne emballage er lavet af genanvendte fiskenet. Denne bæredygtige emballage er den første af sin art, der kommer ud i dagligvarehandlen, og det er vi stolte af at have været en del af.

Læs mere om projektet her.