Om J. Myhre ApS

J. Myhre ApS

Kort om virksomheden og vor baggrund.

Vores baggrund

J.Myhre ApS er en handels- og engrosvirksomhed inden for transport- og industriemballager. Vi arbejder som formidler og rådgiver primært overfor den danske og skandinaviske emballageforbrugende industri. Samtidig repræsenterer vi betydende udenlandske emballageproducenter på det danske og skandinaviske marked. Vore kunder er levnedsmiddelindustrien, personlig pleje og den kemisk-tekniske industri. Vi deltager i retur- eller kredsløbsordninger for de enkelte emballager.

Firmaet er grundlagt i 1985 af Jørgen Myhre, og det har siden 1986 været et anpartsselskab. I 2015 efter 30 år har Jørgen Myhre valgt at trappe ned, og vi er glade for at kunne meddele at det generationsskifte, som vi har arbejdet henimod, nu er en kendsgerning. Martin Myhre er derfor indtrådt som administrerende direktør for firmaet J. Myhre ApS.

Vor firmapolitik er at optræde korrekt, kompetent og vidende i vor kontakt med kunder og omgivelser. Det er vor politik at virke positivt for miljøet i størst muligt perspektiv. Der findes således ikke PVC-produkter eller -baserede emballagetyper i vort produkt program.

Der opdateres løbende certifikater fra den udenlandske producent omkring den enkelte emballage, dens råvare, produktionsmetode samt indhold. Såvel nationale som EU- og UN-forskrifter, love, mærkninger og rekommandationer indhentes løbende, således at vi, vore kunder og ikke mindst vore producenter altid er opdaterede.

“Hos J. Myhre ApS får du spandevis af emballage! Vi går op i god kundeservice og at imødegå vore kunders skiftende behov, og vi er fleksible og miljøbevidste.”

– Martin Myhre, CEO

Kontrolrapport

Klik på nedenstående billede for at se en oversigt over J. Myhre ApS's virksomhedsoplysninger samt kontrolrapporter.